geen gebruik van gas

Quooker Combi reservoir

7 liter diréct kokend of beperkt warm water.

Bekijk alle kranen met Combi reservoir
Beperkt gebruik van gas

Quooker Combi+ reservoir

7 liter diréct kokend en onbeperkt warm water.

Bekijk alle kranen met Combi+ reservoir
Quooker combi reservoir warm water zonder gas

Quooker Combi

Het Quooker Combi reservoir geeft je beschikking over 7 liter kokend water of direct beperkt warm water. Het reservoir wordt alleen op de koudwaterleiding aangesloten en maakt geen gebruik van de CV.

Werking Combi reservoir

Het Quooker Combi reservoir geeft je beschikking over 7 liter kokend water en direct beperkt warm water. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker voor de toevoer van direct warm water. De hoeveelheid warm water die je tot jouw beschikking hebt is afhankelijk van de temperatuurinstelling. Zo heb je 15 liter warm water beschikbaar bij een temperatuur van 60ºC of 27 liter bij een temperatuur van 40ºC. Het reservoir wordt alleen op de koudwaterleiding aangesloten en maakt geen gebruik van jouw CV. Is het reservoir helemaal leeg? Dan heb jij met een kleine 20 minuten weer beschikking over warm en kokend water. 

Reservoir hoogte: 47 cm
Reservoir diameter: 20 cm
Opwarmtijd: 20 minuten
Benodigde installatie hoogte: 50 cm

Vermogen: 2200 W
Spanning: 230 V
Stand-by verbruik: 10 W

Aansluiting: koudwaterleiding

Hoeveelheid 40°C: 27 liter
Hoeveelheid 60°C: 15 liter
Temperatuurregeling: Thermostatisch
Filter: High Temperature Activated Carbon

Energie-effieciëntieklasse voor waterverwarming: A

Quooker combi reservoir warm water zonder gas

Quooker Combi+

Met het Quooker Combi+ reservoir heb je beschikking over 7 liter kokend water en direct onbeperkt warm water. Het reservoir wordt aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding.

Werking Combi+ reservoir

Bij gebruik van warm water (+/- 55°C) wordt het koude leidingwater uit de warmwaterleiding gemengd met het kokende water uit het reservoir. Hierdoor kan de Quooker per direct warm water leveren. Wanneer het water uit de warmwaterleiding haar temperatuur bereikt, wordt de voorraad uit het reservoir steeds minder gebruikt totdat aanvulling (+/- 55°C) niet meer nodig is en de CV het volledig over kan nemen. De CV springt direct aan bij gebruik van warm water maar middels dit reservoir voorkom je gebruik van onnodig gas en water omdat je niet meer hoeft te wachten totdat jouw CV het water heeft verwarmt. Het reservoir zelf wordt aangevuld vanuit de koudwaterleiding en heeft een opwarmtijd van ongeveer 20 minuten wanneer deze helemaal leeg is. 

Reservoir hoogte: 47 cm
Reservoir diameter: 20 cm
Opwarmtijd: 20 minuten
Benodigde installatie hoogte: 54 cm

Vermogen: 2200 W
Spanning: 230 V
Stand-by verbruik: 10 W

Aansluiting: warm- en koudwaterleiding

Hoeveelheid 40°C: Onbeperkt
Hoeveelheid 60°C: Onbeperkt 
Temperatuurregeling: Thermostatisch
Filter: High Temperature Activated Carbon

Energie-effieciëntieklasse voor waterverwarming: A

Van het gas met een Quooker

Wanneer je helemaal geen gebruik meer wenst te maken van jouw warmwaterleiding is het Quooker Combi reservoir de juiste keuze. Het Combi reservoir wordt alleen op de koudwaterleiding aangesloten en maakt geen gebruik van je CV. 
 

Warmwaterleiding aanwezig

Maak je momenteel voor de toevoer van warm water wel gebruik van een warmwaterleiding? Dan is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de leiding zowel in de keuken als de CV afgedopt dient te worden. Dit ter voorkoming van mogelijke legionella vorming in de leiding.
 
Het afdoppen van de leiding in de keuken behoort tot de installatie. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 
Wil je gelijktijdig de leiding bij de CV of  het t-stuk (wanneer afdoppen bij de CV niet mogelijk is) laten afdoppen, dan behoren deze werkzaamheden tot meerwerk. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de situatie bij jou thuis. De monteur zal dit op locatie bekijken en met je bespreken. Indien je beslist om het meerwerk uit te laten voeren is dit direct tijdens de installatie mogelijk.
 
Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!
 
Klantenservice