VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem onderaan deze pagina contact met ons op!

Monteren jullie kranen in heel Nederland?

Wanneer je een quooker-systeem bij ons besteld, profiteer je meteen van de gratis montage actie T.W.V. € 250,-. Zolang je woonplaats binnen Nederland ligt, monteren wij je nieuwe Quooker!

Lees hier meer over de Quooker gratis montage actie.

Wat is het energieverbruik van een Quooker?

Een Quooker kokendwaterreservoir verbruikt in standby € 0,05 per dag. Een gemiddeld huishouden gebruikt 1000 liter kokend water per jaar. De kosten om deze 1000 liter water aan de kook te brengen zijn met een Quooker lager dan met een waterkoker of fluitketel. Daarnaast verbruik je aanzienlijk minder water.Je pakt immers enkel wat je nodig hebt zonder een onnodige hoeveelheid water op te warmen

Past een Cube ook op mijn huidige Quooker installatie?

De Cube is alleen te gebruiken in combinatie met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geproduceerd. Je kunt ze herkennen aan het serienummer. Alleen reservoirs die een serienummer hebben dat begint met VBW, VCW, CCW of CPW en kranen met een serienummer dat begint met QW0 of QW1 zijn te gebruiken in combinatie met een CUBE. Het serienummer van het reservoir is zichtbaar op een sticker op het reservoir. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het label dat bevestigd is aan de kabel, die loopt van de kap van het reservoir naar de kraan. Mocht je hier meer vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Binnen welk termijn wordt de kraan gemonteerd

Je nieuwe Quooker kan in heel Nederland binnen twee weken gemonteerd worden! Om zo groen en efficient mogelijk aan het werk te zijn proberen wij de montageafspraken binnen een regio te combineren.

 

Hoelang duurt de installatie?

Voor de installatie plannen wij 2 uur. De monteur heeft de installatie echter veelal binnen 90 minuten uitgevoerd, dit is afhankelijk van de situatie bij jou thuis

Past een Quooker in iedere keuken?

Een Quooker kan in iedere keuken ingebouwd worden, zowel een nieuwe als een bestaande keuken!

Wel is het noodzakelijk dat er een stroompunt met een aparte groep aanwezig is. Wanneer deze niet aanwezig is kunnen wij een Quooker energie-verdeler leveren en aansluiten icm de vaatwasmachine. De prijs van een Quooker energie-verdeler is € 90,- en ook met een Quooker CUBE te combineren

Ik heb lades onder mij gootsteen

Geen probleem. Onze monteur bekijkt de situatie en heeft diverse oplossingen om de Quooker ook met lades te installeren.

Komt er echt 100°C water uit mijn Quooker-kraan?

Ja! Dit is gelijk wat de Quooker uniek maakt. Dankzij de innovatieve Quooker technologie wordt het water onder druk in het reservoir op 110°C (dus steriel) gehouden. Wanner het water de kraan verlaat is het dus kokend 100°C. Daarnaast verbetert het koolstoffilter de zuiverheid en smaak van je leidingwater. Ook goed voor de smaak van koffie en thee!

Hoe werkt de kokend water bediening?

Alle Quooker-kranen zijn beveiligd met een dubbel-druk-draai bedieningsknop. Dankzij deze bedieningsknop geeft een Quooker-kraan nooit zomaar kokend water. Je moet de bedieningsknop eerst twee keer indrukken en vervolgens draaien. Pas daarna stroomt het kokende water uit de kraan. 

Om eenvoudig een tweede kopje thee te tappen, kun je na gebruik van de kokendwaterfunctie binnen 3 seconden de kokendwaterfunctie bedienen door de bedieningsknop slechts éénmaal in te drukken en te draaien.

Door de tegennatuurlijke druk-draai beweging is de kans om de kokendwaterkraan ‘per ongeluk’ open te draaien zeer klein. Ondanks alle veiligheidsvoorzieningen, dient de gebruiker van het Quooker-systeem rekening te houden met de risico’s van kokend water in het algemeen. 

Voorkom dat kinderen de kraan als speelgoed gebruiken en laat kinderen niet zonder toezicht het product bedienen en/of schoonmaken.

Quooker installatie specialist

Als Quooker installatie specialist werken wij nauw samen met Quooker en beschikken over eigen gekwalificeerde monteurs. Zo kunnen wij jou de beste service bieden!

 

Ik heb mijn Quooker ergens anders gekocht

De Quooker gratis montage actie is alleen geldig wanneer je een Quooker bij ons besteld. Wij werken nauw samen met Quooker en kunnen daarom altijd de beste kwaliteit garanderen. Een Quooker die ergens anders is aangeschaft valt hier dus niet onder.

GARANTIE

Twee jaar garantie op Quookerproducten. Lees hier meer over de de montage- en productgarantie. 

meer info

Quooker gratis montage actie